Site Navigation

inovarteendless possibilities

Контактирајте не

Телефон за контакт: 070 324 080 и 070 736 162

Ви благодариме за посетата. Се надеваме за понатамошна соработка со Вас. Се гордееме со доставување на квалитетни и иновативни продукти, а воедно тежнееме кон усовршување на нашите производи и услуги.

Затоа, Вашите коментари и прашања се секогаш добредојдени.

Ве молиме пополнете ја оваа веб форма за да не контактирате или слободно пратете е-пошта

  • * Внесете задолжително
  • валиден формат: "name@any.com"
  • Валиден формат: +3897XXXXXXX

2013 ИНОВАРТЕ ДООЕЛ

Сите права задржани.

ИНОВАРТЕ ДООЕЛ

ул. Егејска бр. 9,
1430 Кавадарци,
Р. Македонија
M: 070 324 080
М: 070 736 162
Е: info@inovarte.com.mk